1 Kasım 2010 Pazartesi

* Türkiye Çocuk Dergisi, 30. yılını kutluyor

01 Kasım 2010, Pazartesi

Türkiye Çocuk Dergisi, 30. yılını kutluyor

 

İlk sayısı Kasım 1981 ayında yayınlanan ve Türkiye Gazetesi’nden sonra İhlas Holding’in ilk yayını olan Türkiye Çocuk Dergisi bu sayısıyla 30. yılını kutluyor. Normal sayıları 56-64 sayfa çıkan derginin 30. Yıl Özel Sayısı tam 120 sayfa çıkıyor.

Geçen 30 yıldan unutulmaz kareler ve emsalsiz hatıralar sunan bu dergiyi, uzun zaman elinizden bırakamayacaksınız. Bazı karelere gülecek, bazılarına ağlayacak, bazılarını hasretle hatırlayacaksınız.

Bu vesile ile dergi yöneticilerinin bütün dostlarımızdan iki önemli istirhamı var:

1- Hepimizin çocuk dergisi, bayilere sınırlı sayıda verilebildi. Yay-Sat’ın yurt çapında 40 binden fazla bayisi olduğu için her yerde bulunamayabilir. Lütfen ısrarla arayınız. Bayilerde bulamazsanız lütfen D&R mağazalarından alınız.

2- Abone olmayanlar, çocukları olmasa bile, ayda 5 liracık ayırarak, bu ismi küçük kendi büyük çınarın yaşamasına ve Türkiye’nin en büyük çocuk dergisi olarak devam etmesine katkıda bulununuz. Kendi çocuğunuz yoksa bir başkasının çocuğunu sevindiriniz.

Derginin fiyatı 5 TL olup, bu sayının içinde herkese, piyasa değeri 7 lira olan polar çocuk atkısı hediye edilmektedir. Bundan sonraki bütün sayılarda da, kapak fiyatından az olmayan promosyonlar devam edecektir.

Abone için: Hakkı Günerkan, Tel: (0 212) 454 25 17  GSM: (0 505) 476 15 31 (Holding Vipcell hattı)

Aşağıdaki linkten de abone olabilirsiniz:

http://www.turkiyecocuk.com.tr/default.asp?dergi_id=1&l=&bid=4

 

 

Üye olmak için | Üyelikten ayrılmak için | Dini sualler için | Mail grubu sayfası 

www.dinimizislam.com | www.mehmetalidemirbas.com | www.evlilikrehberi.net  

0 yorum: