25 Mart 2021 Perşembe

“Çağın Vicdanı Bediüzzaman” Programına Davetlisiniz

1800'lü yılların sonu… İngiliz Sömürge Bakanı W.E. Gladstone Kur'an'ı göstererek şöyle diyor: "Bu Kur'ân Müslümanların elinde kaldıkça biz onlara hakikî hâkim olamayız. Ya Kur'ân'ı ortadan kaldırmalıyız veya onları Kur'ân'dan soğutmalıyız."

Bunu okuyan genç molla şöyle haykırıyor: "Kur'ân'ın sönmez ve söndürülmez mânevî bir güneş hükmünde olduğunu, ben dünyaya ispat edeceğim ve göstereceğim."

Sonrasında sürgünlerle ve çilelerle dolu bir hayat, azim ve sebatla ortaya konulan bir iman hizmeti ve ümmetin yoluna ışık tutan Kur'an tefsiri Risale-i Nur Külliyatı…

Vefatının 61. sene-yi devriyesinde asrımızın büyük İslam âlimi Üstad Bediüzzaman Hazretlerini anmaya ve anlamaya çalışacağımız "Çağın Vicdanı Bediüzzaman" programımıza hepiniz davetlisiniz.

25 Mart Perşembe Saat 21:00'de Nur Penceresi Youtube kanalımızdan canlı olarak yayınlanacaktır. Aşağıdaki linkten canlı yayını takip edip hatırlatıcı oluşturabilirsiniz.

CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN
 

--
--
Bu gruba aboneliğinizi iptal etmek için şu adrese e-posta gönderin:
sorularla-islamiyet+unsubscribe@googlegroups.com

---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "Sorularla Islamiyet" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için sorularla-islamiyet+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu tartışmayı web'de görüntülemek için https://groups.google.com/d/msgid/sorularla-islamiyet/CAPWEO%3Dk9K7Ri0TZPF%3Db7xfnj-%3DASmGKAiZ06ifM1U560oThA7Q%40mail.gmail.com adresini ziyaret edin.

0 yorum: