2 Ekim 2014 Perşembe

* Bir Kurban Binlerce Dua

Vakfımız, her sene olduğu gibi bu sene de yurt içi ve yurt dışındaki fakir ve muhtaç ailelere, ilim tahsil eden öğrencilere sizden gelen kurban, adak ve akika vekaletlerini ulaştırmaya devam ediyor.

Vekaleten sizin adınıza kesilen kurbanlardan elde edilen etler ile yurtlarımızda kalan 2.500 öğrencimizin et ihtiyacı karşılanmakta ayrıca yurt dışında Afganistan, Somali, Sudan, Kenya, Hindistan, Suriye, Moritanya, Etiyopya ve Yemen'de yapılan kesimlerle de bu ülkelerdeki fakirlerin sofralarına katkı sağlanmaktadır.

Hayırseverler, kurban kampanyası dolayısı Vacip ve Adak kurbanlarını, kendilerinin ve çocuklarının kesemedikleri akika kurbanını ile sevabı ölmüş yakınlarının ruhuna edilecek olan nafile  kurbanlarını da bu vesile ile kestirme fırsatı bulmaktadırlar.

Akika, çocuk nimetine karşılık, Allahü teâlâya şükretmek için hayvan kesmektir. Akika hayvanı, kurbanlık hayvan gibi olmalıdır. Akika, çocukları belalardan, hastalıklardan korur. Kıyamette, anaya, babaya, ayrı bir şefaat ederler. Erkek çocuk için iki, kız çocuk için bir akika hayvanı kesilir.

Vekalet verirken (Kurbanımı almaya, aldırmaya, kesmeye ve kestirmeye etini ve derisini dilediği şekilde sarfetmeye Tahsin Ekinci, Şaban Çakır, Adem Gültekin ve Talip Alpsoy'u umumi vekil tayin ettim) denirse; sizin adınıza kurbanlıklar satın alınıp, isminizi de zikrederek, dinimize uygun şekilde kestirilip muhtaç öğrencilerimizin istifadesine sunulacaktır.

Online Bağış: http://www.ihlasvakfi.org.tr/bagis.asp?owner=9&btype=10
Tele Bağış: +90 212 451 49 00

Saygılarımızla;
İhlas Vakfı

 

0 yorum: